Hartinger Ott honlapja - uzenetek
Burján Károly 2019-02-19 7:26:18 AM

Szia Ottó!

Nincsenek régi képeid a gimiről vagy osztályodról?
Modernizálni akarom a Tablók menüpontot, amit még
régen én csináltam.

Üdv: Karcsi

Szalai Kálmán 2016-04-21 10:59:13 AM

Szia Ottó!
Egy érdekes játékban veszek részt, és az egyik kérdésben szeretném a segítségedet kérni.
Légyszi írd meg az elérhetőségedet, te biztosan tudsz segíteni (ajkai bányászat...)
Köszi: Kázmér

Tóth Tivadar 2016-01-15 8:22:09 AM

Tisztelt Hartlinger Úr!
Tokod témájú könyvekről lesz ismertető Esztergomban, a Szent Adalbert Központban 2016. március 2-án 18 órai kezdettel. A könyveket a szerzők, vagy az őket képviselő személyek mutatják be a rendelkezésünkre álló 10-10 percben.
Kérdésem, hogy vállalná-e Handbauer Rezső "Képes krónika..." című könyvének bemutatását?
Üdvözlettel: Tóth Tivadar

Kohutek Lujza 2015-04-03 6:13:16 PM
Üdv! :)
Bár Apukám már lassan 20 éve meghalt, most éppen hiányzott, és a neten üveggyári dolgokat, térképeket nézegettem, így találtam rá az Ön honlapjára.. jó volt végigbogarászni a gyár történetét, kár h kevés fénykép van hozzá...
a nagyszüleim már a tokodi üveggyár udvari lakásaiban éltek, apukám is ott született.. bent az udvari lakásban, szoba-konyha, kint a csap és a vécé... megvan még az ágy is, amiben született.. egész életében ott élt és dolgozott üvegcsiszolóként.. apukája ( a nagypapám) és a bátyja ott is halt meg, egy gyári baleset következtében.. megégtek... a nővére, ő és az anyukája, az én nagymamám aztán kaptak egy nagyobb lakást a Pataksoron, arra már én is emlékszem... bár még az anyukám a gyár udvari lakásába ment férjhez apumhoz, és utána elváltak, de mikor én apumhoz jártam látogatóba, akkor a pataksori lakásba laktunk.. apum egész életében a gyárban dolgozott, kivéve mikor katona és hadifogoly volt Szibériában 4 évig... Kohutek Rudolfnak hívták, kapott kitüntetéseket, meg húség aranygyűrűt... sokszor bevitt engem a gyárba, nagyon csodáltam én azt.. :) van pár fotóm is, 1914-ből is, amin még a nagyapám van a három gyerekével.. na szépen elnosztalgiáztam.. :) nem is tudom miért írtam le mindezt.. talán mert úgy kerestem az őseim nevét a honlapon.. itt pótoltam.. minden szépet és jót.. Lujza..

mama 2015-01-23 9:54:45 AM
))) Üdv:mamaNév:


Email:


Üzeneted:
Kérem, kezdd az üzenetet a biztonsági kód beírásával: